X 
Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3717

Șoferița troleibuzului, din cauza căreia o mămică a căzut jos, a fost sancționată

30 mar. 13:48   Capitala
5125 0

Șoferița troleibuzului, care a prins rucsacul unei mame cu ușile și a trîntit-o la pămînt cu tot cu copil, la fel și taxatoarea au fost sancționate cu mustrare aspră.

Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA, de către purtătoarea de cuvînt a RTEC, Felicia Rusu.

„Șoferul troleibuzului implicat în incidentul de ieri a fost sancționat cu mustrare aspră și privarea de premiu 100%, iar taxatorul cu mustrare aspră. Administrația Parcului i-a mai comunicat victimei că poate solicita repararea hainei deteriorate sau procurarea ei”, a menționat Felicia Rusu.

Șoferul troleibuzului care a fost la un pas de a strivi o femeie cu copilul în brațe a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi femeie, iar mîine, șoferița urmează să fie chemată în ședință, la RTEC. Informațiile au fost făcute publice de Veronica Eșanu, căreia i s-a întîmplat incidentul de la Botanica.

O femeie cu copilașul de trei ani în brațe a fost la un pas de a fi strivită de un troleibuz. La una dintre stații, femeia a coborît, dar nu a reușit bine să pună piciorul pe trotuar, că șoferul a închis ușile, peste rucsacul mamei și a pornit din loc. Tragedia a fost evitată datorită pasagerilor, care i-au strigat șoferului să oprească și să elibereze mama din strînsoarea ușilor.


Femeia a făcut dezvăluiri șocante despre cum s-a întîmplat totul. „Am avut noroc de pasagerul care a bătut în uși și troleibuzul a oprit. Nici șoferul, nici taxatorul nu au coborît să întrebe măcar ce s-a întîmplat, deși eram la stația terminus. Eu și fetița mea am căzut și credeam că acuși vom fi tîrîte pe asfalt”, a povestit Veronica.

0
1
0
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?