COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primarul propune să se scoată la licitații terenuri municipale

Primarul propune să se scoată la licitații terenuri municipale

Pentru a acoperi o parte din deficitul la buget, primarul general al Сapitalei, Ion Ceban, propune să fie scoase la licitație terenuri municipale

Veniturile estimate de edil ar fi de 240 de milioane de lei. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” la N4, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Pentru această perioadă am planificat și am vrut să facem multe lucruri. Însă, multe înțelegeri pe extern de organizare, proiectare, amenajare a unor zone în Chișinău, acum nu le vom putea face și cred că nici în viitorul apropiat. Multe proiecte de infrastructură au încetinit. Unele pot fi înghețate, pentru că există deficit bugetar.


Noi am propus colegilor din celelalte fracțiuni să scoatem la licitații funciare terenuri municipale pentru cei care vor să construiască”, a menționat edilul Capitalei.

Ceban susține că acoperirea ar fi de circa 240 de milioane de lei din astfel de licitații și privatizări.

„Deocamdată nu este înțelegere pe acest aspect și sper să nu fie un blocaj pe filieră politică în an electoral pentru că în cazul autobuzelor așa a fost”, a subliniat Ceban.

Totodată, primarul a menționat că și veniturile au scăzut așa încît Primăria nu încasează 28% din veniturile planificate pentru această perioadă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load