X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1165

O creangă a căzut peste o conductă de gaz la Grătiești

10 aug. 08:38   Capitala
1215 0

Pompierii din municipiul Chișinău au efectuat defrișări de copaci și crengi pe mai multe adrese din capitală.

Pe strada Iazului nr. 2/4, angajații IGSU au pompat apa dintr-un subsol a unui bloc de locuit. De intervenția specialiștilor a fost nevoie și în localitatea Grătiești a municipiului, după ce o creangă a căzut peste o conductă de gaz din strada Bogdan Petriceicu Hașdeu 31.

Pe strada Kiev 12 din capitală, salvatorii au avut misiunea de a defrișa un copac căzut peste un automobil. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime. Defrișări de arbori au fost realizate și pe străzile Matei Basarab, Mihail Sadoveanu și Bogdan Voievod din capitală. La Comrat salvatorii din sudul țării au avut misiunea de a defrișa un arbore căzut peste o conductă de gaz din strada Kirova nr. 15.

Conform informației recepționate de la furnizorii de energie electrică din cauza condițiilor meteo nefavorabile în sera zile de 09 august au rămas parțial deconectați consumatori din 18 localități a raioanelor Strășeni, Anenii Noi, Hâncești, UTAG Găgăuzia, Cantemir, Cimișlia, Leova, dar și municipiul Chișinău.

În dimineața zile de 10 august mai rămân parțial deconectate de la energia electrică 3 localități din raioanele UTAG Găgăuzia și Cantemir. Pentru restabilirea energiei electrice către consumatori în teren lucrează echipele specializate.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав