COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La reparația bulevardului Ștefan cel Mare au fost ”îngropate” milioane de euro

La reparația bulevardului Ștefan cel Mare au fost ”îngropate” milioane de euro

Primăria Chișinău a primit rezultatele expertizei independente cu privire la reparația bulevardului Ștefan Cel Mare și ele sînt, puțin spus, dezamăgitoare. Din acestea rezultă că la reparația bulevardului principal al capitalei au fost îngropate 7 milioane de euro.

Despre aceasta a spus primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul unei emisiunii de la un post privat de televiziune.

"Pot spune cu toată responsabilitatea că cineva a îngropat 7 milioane de euro în timpul reparației bulevardului Ștefan cel Mare. Asfaltul la opriri și în alte locuri a „curs” din cauza creșterii procentului de bitum și a nerespectării a majoritatea tuturor standardelor”, a declarat Ion Ceban.


El a menționat că acum urmează să fie desfășurată o serie de proceduri juridice în acest sens.

Expertiza reparației bulevardului Ștefan cel Mare a fost inițiată în noiembrie anul trecut. Pentru a face acest lucru, de pe diferite porțiuni ale drumului au fost tăiate bucăți de asfalt.

Reparația bulevardului Ștefan cel Mare din Chișinău a început în anul 2015 în cadrul proiectului de reabilitare a 6 străzi din capitală. Lucrările au fost efectuate de compania românească DELTA, valoarea lor fiind de 11,5 milioane de euro.

Deși lucrările de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău au fost finalizate în anul 2017, actul de primire-predare nu a fost semnat nici pînă în prezent, deoarece au fost depistate unele nereguli. În plus, în multe locuri asfaltul deja s-a deformat foarte mult, a apărut crăpături și gropi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load