TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cuplul Ceban și-a făcut apariția la un eveniment monden (FOTO)

Primarul Chișinăului și soția acestuia au apărut în public altfel decît ne-am obișnuit să-i vedem. Cei doi au reușit să impresioneze.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, împreună cu soția sa petrec acest week-end la București, transmite NOI.md cu referire la sputnik.md.

După ce ieri dimineață cei doi soți postat pe Facebook o poză în care apar în ghete și blugi, spre seară lucrurile au luat o întorsătură neobișnuită. Ceban, alături de soție dar și de o parte din echipa Primăriei, au participat la Gala Excellence Awards, desfășurată la București.


Este vorba de Gala comunității de afaceri și Asociației dezvoltatorilor imobiliari din România.

Ion Ceban spune că participarea la acest eveniment a fost o oportunitate de a face un apel la oamenii de afaceri din România să investească în Republica Moldova și Chișinău.

„Am mulțumit pentru toate proiectele de suport oferite de Guvernul României, Primăria București și municipiile și orașele care ajută Republica Moldova, Chișinăul și comunitățile noastre. Am făcut apel către toți cei care pot să vină și să investească în Moldova și Chișinău, să vină neapărat”, a scris Ceban.

Totodată, primarul spune că au convenit ca pînă la sfîrșitul iernii să fie organizat un for al oamenilor de afaceri și investitorilor unde vor conveni asupra proiectelor comune.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load