COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7925

Crucea Roşie a oferit alimente unor moldoveni

18 noi. 2021,, 10:30   Capitala
1497 0

Cu grijă pentru cetățeni. Municipalitatea informează că 300 de beneficiari ai serviciului de asistenţă socială din municipiul Chişinău, au primit pachete cu produse alimentare din partea Societății Crucea Roşie Moldova, cu suportul financiar oferit de Crucea Roşie din Norvegia, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Potrivit responsabililor, pe parcursul săptămîni curente, în cele 5 sectoare ale Capitalei au fost distribuite cîte 60 de pachete persoanelor nevoiașe. Acestea conțin produse alimentare cum ar fi făină, ulei, zahăr, hrișcă, mazăre, orez și conserve din carne.

Beneficiarii au fost selectaţi de către Direcţia generală asistenţă socială şi sănătate şi reprezintă persoane din categorii social-vulnerabile: mamele solitare, persoanele cu necesități speciale şi cele singuratice, precum şi familiile cu mulţi copii.

În context, primarul Capitalei Ion Ceban, a mulţumit Societății Crucea Roşie din Moldova, pentru sprijinul constant oferit familiilor social-defavorizate, aflate în dificultate, inclusiv pentru suportul oferit municipalității în perioada pandemică de COVID-19.

„Primăria Chișinău acordă lunar, celor 1200 de persoane social defavorizate din municipiul Chişinău, beneficiare ale serviciului de alimentare cu prînzuri, pachete cu produse alimentare. Măsura impusă de Direcția generală asistență socială și sănătate de a oferi produse alimentare în schimbul prînzurilor, este dictată de situaţia pandemică prin COVID-19”.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X