X 
Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Conflictul la bordul cursei Chișinău-Tel Aviv: participanții au dat vina pe companie

27 dec. 2022,, 14:30   Capitala
2368 0

Compania aeriană Air Moldova spune că a anunțat motivul anulării zborului Chișinău - Tel Aviv din 25 decembrie, acesta fiind încălcarea normelor de securitate a zborului, iar alte acuzații nu comentează.

Reacția vine, după ce un grup de pasageri ai cursei Chișinău-Tel Aviv au spus că altercatiile din aeronava sau iscat din cauza companie. Asta, pentru că două persoane aveau același nume, însă reprezentanții companiei au înscris drept o persoană, iar din această cauza unul dintre pasageri nu avea loc, transmite protv.

„Compania aeriană Air Moldova a anunțat motivul anulării zborului Chișinău - Tel Aviv din 25 decembrie, acesta fiind încălcarea normelor de securitate a zborului. Orice alte insinuări și acuzații compania aeriană nu va comenta”, au declarat reprezentanții Air Moldova.

Zborul Chișinău-Tel Aviv din 25 decembrie a fost anulat, au anunțat ieri reprezentanții companiei Air Moldova. Asta s-a întîmplat pentru că după procedura de îmbarcare la bordul aeronavei, un grup de pasageri au devenit agresivi și au provocat altercații, punînd in pericol siguranță zborului, pasagerilor și a echipajului.

0
1
1
2
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?