COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6793
Coronavirus stiri: 7614

Circul din Chișinău a lansat un nou program internațional

26 sep. 10:30   Capitala
2086 2

Circul din Chișinău a lansat un nou program internațional "Totul va fi bine", la care vor participa artiști din Moldova, Ucraina, Estonia și România.

Spectacolele vor avea loc în perioada 25 septembrie-24 octombrie pe Arena mica a circului, relatează Noi.md.

Potrivit organizatorilor, copiii sînt așteptați cu părinții, bunicii în fiecare sîmbătă și duminică între orele 12:00 și 16:00.

În cadrul programului vor evolua gimnaști, acrobați, jongleri, animale exotice antrenate, precum și clovnul Rocky. Potrivit directorului artistic al instituției, Igor

Cemortan, acest program este special, cu numere originale, la care participă artiști din mai multe țări.


"Unii au mai fost în Moldova, alții vin pentru prima dată, dar tuturor le place țara noastră, vin aici cu plăcere, iubesc orașul Chișinău și locuitorii săi. Repetițiile sînt în plină desfășurare și sperăm că publicul va fi încîntat și se va distra cu plăcere", a promis directorul.

Programul se va desfășura în conformitate cu restricțiile impuse în legătură cu pandemia COVID-19.

Persoanele cu vîrsta de peste 18 ani vor putea intra numai la prezentarea unuia dintre următoarele documente: certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2; rezultatul negativ al testului PCR sau al unui test antigen; certificatul care confirmă prezența anticorpilor. Mască de protecție este obligatorie pe tot parcursul programului.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽