TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chirtoacă: Nistor Grozavu este presat să dea declarații împotriva mea

Nistor Grozavu a fost audiat în cea de-a patra ședință în dosarul parcărilor cu plată, însă nu și cea din urmă.

Procuratorul Dumitru Robu susține că avocații lui Dorin Chirtoacă tărăgănează cauza, iar ex-primarul declară la rîndul său că Grozavu este presat, iar procurorul spune minciuni.

„Ședința nu a fost finalizată deoarece partea apărării avînd scopul de a tărăgăna procesul de judecată adresează întrebări care nu au nici o atribuție la obiectul cauzei. Pentru că avocatul martorului a fost implicat într-un alt proces, s-a solicitat amînarea ședinței pentru a continua audierea lui Grozavu”, a declarat procurorul după încheierea ședinței.

Dumitru Robu a mai precizat că din declarații lui Grozavu reiese că toate deciziile importante în Primăriei sînt luate de primarul general, iar viceprimarul nu poate convoca ședințe.

Declarațiile procurorului l-au indignat însă pe Dorin Chirtoacă, care a menționat că Dumitru Robu minte că avocații săi ar tergiversa procesul. Ex-primarul este de părerea că lucrurile stau exact invers și că Grozavu și avocații săi nu au putut continua ședința după trei ore.


„Domnul Grozavu este atît de presat încît spune și lucruri lipsite de logică”, a spus Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție pe 25 mai 2017. A doua zi, pe numele său a fost eliberat un mandat de arest la domiciliu, care a fost prelungit de mai multe ori. Chirtoacă este învinuit că a participat la trucarea licitației privind introducerea în Chișinău a sistemului parcărilor cu plată și că ar fi avut o cotă parte dintr-o firmă care urma să fie implicată în gestionarea proiectului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load