TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban, către Zambițchi în privința caruselului erotic: Aveți două zile să rezolvați problema

Ceban, către Zambițchi în privința caruselului erotic: Aveți două zile să rezolvați problema

Șeful Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, a fost luat la rost de către primarul capitalei, Ion Ceban, în privința caruselului erotic instalat săptămîna trecută la Tîrgul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). În acest sens, ediul l-a preîntîmpinat pe funcționar că-și va pierde fotoliul, dacă vor mai apărea astfel de incidente, scrie Noi.md cu referire la Tv8.md.


„Dacă nu sînt prezent fizic în Chișinău, colegii mei monitorizează tot ce se întîmplă în Primărie. Vreau să fiți siguri că începînd cu viceprimarii și întreg cabinetul sînteți monitorizați. Nu există scuze. Dnul Zambițchi, dacă facem unele anunțuri aici, trebuie să fie lege. Cînd am văzut frumusețea de carusel.... Mai trebuie o mansardă în fața Guvernului și o perestroikă. Aveți două zile să rezolvați problema, ori plecați dvs, ori tovarășul cu caruselul, este unica mustrare publică, dacă nu, discutăm conform codului muncii”, a declarat Ion Ceban în debutul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei Chișinău.


În reacție, șeful Direcției comerț și prestări servicii a declarat că la toate neregulile semnalate direcția s-a autosesizat.


„Au fost selectați anumiți agenți economici care prestează aceste servicii. Ne-am sesizat la toate semnalele care le-am avut”, a menționat Zambițchi.


Amintim că săptămîna trecută, un carusel ce avea desenat pe el fete dezgolite, a fost instalat la în PMAN cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. După ce mai multe persoane ce s-au revoltat de prezența imaginilor erotice într-un loc destinat copiilor, angajații agentului economic au „îmbrăcat” în grabă imaginile cu femei dezgolite de pe panoul caruselului cu o peliculă aurie.


Aceasta nu este prima oară cînd acest carusel este instalat în PMAN și de fiecare dată acesta a stîrnit revolta oamenilor. La fel a fost și în 2016, cînd instalația a fost amenajată lîngă pomul de Crăciun.


Tot atunci, imaginile au fost acoperite cu hîrtie colorată.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load