COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Capitala are nevoie de 150 de autobuze noi

Ceban: Capitala are nevoie de 150 de autobuze noi

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, declară că municipalitatea lucrează în prezent asupra suplinirii parcurilor de autobuze și de troleibuze cu unități de transport noi.

Edilul declară că nu își dorește o suplinire de 20-30 de unități, dar un număr mult mai mare și promite că va face acest lucru anul curent, transmite NOI.md cu referire la IPN.

„Actualmente, municipiul are nevoie de 100-150 de autobuze noi. 100 de autobuze care se încadrează în parametrii de care are nevoie municipalitatea ar costa, în total, circa 380 de milioane de lei. De unde să luăm acești bani? Există cîteva instrumente financiare: creditare pe termen îndelungat, proiecte investiționale sau parteneriat cu unele organizații. În prezent, noi examinăm toate aceste trei posibilități”, a spus Ion Ceban în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul TV8.

Primarul menționează că suplinirea parcurilor de autobuze și troleibuze este parte a sistemului complex de transport în baza căruia este definitivat și conceptul parcărilor începînd cu intrările în oraș și terminînd cu zonele centrale ale capitalei, inclusiv parcările supraetajate și cele din interiorul curților.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load