COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 944 930   INFECTAȚI 366 256(+94)   TRATAȚI 350 497      DECESE 9217(+9)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Ceban a propus să fie deconectat agentul termic la Guvern, Parlament și Președinție

28 oct. 10:15   Capitala
5733 4

Edilul capitalei Ion Ceban propune ca Parlamentul, Guvernul și Președinția să fie deconectate de la agentul termic, în contextul în care deocamdată nu în toate blocurile de locuit din Chișinău a fost pornit agentul termic.

Primarul a ieșit astăzi într-un live pe Facebook, în care a venit cu o astfel de sugestie, menționînd că examinează și posibilitatea ca în sediului primăriei agentul termic să fie conectat mai tîrziu, transmite Noi.md cu referire la n4.md.

„sînt foarte multe plîngeri de la cetățeni, în special cei cu copii, care spun că îngheață în locuințe și că serviciile de profil nu iau atitudine. Copiii au fost trimiși în vacanță să înghețe în apartamente. Sugestia mea este să deconectăm Guvernul, Parlamentul, Președinția, ministerele și toate birourile funcționarilor de la agentul termic și să conectăm căldura în locuințele oamenilor”, a declarat Ion Ceban.

Edilul a precizat că va transmite o scrisoare către autoritățile centrale prin care va solicita deconectarea de la agentul termic a instituțiilor menționate mai sus. „Posibil, dacă vor sta un pic la mai rece, vor judeca un pic mai repede”, a declarat primarul.

În prezent, 750 din obiectivele municipale beneficiază de agentul termic sau circa 30 la sută din totalul acestora.


5

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X