COVID-19 în MOLDOVA

Ceban a cerut ca toată tehnica auto de la întreprinderile municipale să fie dotată cu GPS

Ceban a cerut ca toată tehnica auto de la întreprinderile municipale să fie dotată cu GPS

Transparența nu trebuie să existe doar în acte, dar şi în teren. Astfel, primarul general Ion Ceban a cerut ca toate regiile care au transport, precum este Exdrupo, să fie dotate cu sistem GPS.

Despre aceasta a solicitat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Chișinău.

Astfel, potrivit primarului, cu astfel de sisteme vor fi dotate tehnica auto de la Spații Verzi, transportul public, Autosalubritate, ect.


„Așa ca transparent fiecare cetățean să vadă, cîte mașini de la ce servicii, unde lucrează în acel interval de timp, cîte sînt în teren, cîte staționează. Astfel ca să putem urmări activitatea acestora și la nimeni să nu apară întrebări unde și de ce nu se lucrează, și unde uneori prin alte localități poți întîlni mașinile care nu ar trebui să se afle acolo”, a punctat Ceban.

Edilul a subliniat ca toate serviciile să ofere toate datele, ce sînt deja acumulate și stocate, pentru ca în curînd să fie publicate pe pagina primăriei.

„Dacă nu avem ce ascunde, atunci trebuie să nu ne fie frică. Iar cel ce va ascunde ceva, va trebui să răspundă conform legii”, a conchis edilul.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load