Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 586
Preşedintele stiri: 3727

Alerta cu bombă la un liceu din capitală nu s-a adeverit

18 sep. 12:11   Capitala
4039 0

12:05 // În urma verificărilor efectuate, obiecte sau substanțe explozibile nu au fost depistate. Alerta cu bomba nu s-a adeverit.

"Ofițerii Secției investigație și urmarire penală a IP Botanica, au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului alertei cu bombă. Totodată, a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună-știință despre actul de terorism, iar persoana culpabilă de infracțiune riscă amendă de pîna la 42 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu inchisoare de pîna la 2 ani", precizează Poliția, notează Noi.md.

În adresa redacției Noi.md, au fost expediate poze cu echipele specializate, care au efectuat verificările la liceu. Potrivit cititorului, incidentul a avut loc la liceul Mihai Grecu.


Știrea inițială: Elevii și profesorii unui liceu au fost evacuați din clădire, iar zona a fost încercuită, după ce o persoană necunoscută a sesizat despre prezența unui obiect explozibil în incinta liceului.

Incidentul a avut loc cu puțin timp în urmă pe strada Valea Crucii din sectorul Botanica al capitalei.

Natalia Stati, reprezentanta Serviciului de presă al Poliției capitalei, a spus pentru Noi.md că se documentează pe acest caz.

Ulterior, aceasta a comunicat că, astăzi, în jurul orei 09:45 la Inspectoratul de Poliție Botanica a parvenit informația, precum că pe adresa str. Valea Crucii, în incinta unui unui liceu este amplasat un obiect explozibil.

"Apelul la serviciul 112 a fost făcut de catre un bărbat. Elevii, personalul didactic și persoanele care se aflau în incinta liceului, au fost evacuate, zona este încercuită. Serviciile specializate activează la fața locului", a precizat Natalia Stati.

3
1
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?