Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 937

Teatrul ”A. P. Cehov” își va încheia stagiunea cu trei spectacole

15 iul. 19:30   Afiș
1832

Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” își va încheia vineri și sîmbătă, 16 și 17 iulie, cea de-a 87-a stagiune cu trei spectacole, dintre care două în premieră, relatează Noi.md cu referire la moldpres.md.

Directorul instituției, Constantin Haret, Artist al Poporului, a menționat că sîmbătă, 16 iulie, la ora 18.30, teatrul va oferi publicului spectacolul ”Salut de pe lumea cealaltă sau să fiți sănătoși” de Pierre Chesnot, în regia lui Petru Hadîrcă. Este o comedie de morală, cu personaje despre relativitatea și fluctuația criteriilor morale într-o lume în care banii triumfă.

Duminică, 17 iulie, la 11.00, Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” va prezenta premiera spectacolului ”Motanul încălțat”, spectacol muzical de Ghenadie Boiarkin în regia autorului. În aceeași zi, ora 18.30, va avea loc premiera spectacolului ”Fantezii cu animale despre viață și iubire” de Don Nigro, în regia lui Iosif Șaț.

Potrivit lui Constantin Haret, în cadrul celei de-a 87-a stagiuni au fost prezentate 120 de spectacole. În aceeași perioadă, au fost montate patru reprezentații: ”Motanul încălțat” de Ghenadie Boiarkin, ”Nopți de dragoste”, după povestirea ”Nopțile albe” de F. M. Dostoievski, în regia lui Vladimir Kiriuhanțev, ”Fantezii cu animale despre viață și iubire” de Don Nigro, în regia lui Iosif Șaț și ”Femei fără frontiere” de Iurii Poleakov, în regia lui Dumitru Koev. De la începutul războiului din Ucraina, teatrul a deservit gratis peste 12 mii de refugiați din țara vecină.

Cea de-a 88-a stagiune a Teatrului Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” se va deschide pe 11 septembrie cu spectacolul ”Femei fără frontiere” de Iurii Poleakov, în regia lui Dumitru Koev.


Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и в помещении

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав