COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un om de afaceri oferă o recompensă 25.000 de dolari celui care îi va găsi iubită

Un om de afaceri oferă o recompensă 25.000 de dolari celui care îi va găsi iubită

Sătul să-și caute jumătatea și să cheltuiască mici averi pe daruri și pe cine în compania unor femei care se dovedesc nepotrivite pentru el, un om de afaceri american a anunțat că-i oferă 25.000 de dolari celui care va reuși să-i găsească o iubită.

Jeff Gebhart are 47 de ani și e din Kansas. Conform Business Insider, care citează KCTV5, bărbatul ar fi încercat vreme îndelungată să-și găsească o iubită.

A apelat la site-uri și aplicații de dating, dar toate întîlnirile au fost nereușite. Așa că a lansat dateJeffG.com, pe care a dat un anunț ca la mica publicitate, descriindu-se, vorbind despre pasiunile sale și lansînd o provocare nu doar către femeile care cred că s-ar potrivi cu el, ci și către persoanele care cred că ar cunoaște pe cineva cu care el ar fi compatibil: o recompensă de 25.000 de dolari pentru cel care-i găsește o iubită + o donație de aceeași valoare pentru un adăpost de cîini.

Jeff Gebhart susține că suma cu care-și va recompensa “binefăcătorul” nu a fost aleasă întîmplător: atît a calculat el că ar cheltui pînă să-și găsească jumătatea. Așa că a decis să dea banii ca să grăbească procesul și să cîștige astfel timp. Antreprenorul din Kansas se descrie în anunț ca fiind optimist, prietenos, deschis la nou și un mare iubitor de animale (în special cîini). Vrea o iubită “cu simțul umorului, sigură pe sine, ambițioasă și cu poftă de viață”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load