COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bărbat din Olanda și-a crescut cei șase copii în peșteră

Un bărbat din Olanda și-a crescut cei șase copii în peșteră

Un bărbat și copiii săi au fost găsiți într-o peșteră aflată pe terenul unei ferme izolate din Olanda, transmite RTBF. Potrivit primelor informații obținute de anchetatori, bărbatul și-a dus cei șase copii în peșteră deoarece crede în sfîrșitul iminent al lumii.

Încă nu s-a stabilit cu exactitate de cînd familia s-a mutat în peșteră, dar se pare că este un interval destul de mare de timp deoarece copiii, cu vîrste între 16 și 25 de ani, nu știau că mai există și alți oameni pe lume.

Despre ciudata familie s-a aflat abia ieri cînd un tânăr de 25 de ani a intrat într-un bar din Ruinerwold. Bărbatul părea complet dezorientat și a fost chemată poliția.


Aceasta a aflat astfel de ferma izolată (foto) unde, în spatele unui șifonier, au descoperit o scară care ducea la peștera unde se aflau tatăl și ceilalți cinci copii ai săi. Bărbatul suferise un atac cerebral în urmă cu câțiva ani și era imobilizat la pat.

Familia nu avea contacte cu lumea exterioară și trăia din ce producea o capră și o grădină de legume. Vecinii nu-i cunoșteau personal. Unul dintre ei credea că ferma este locuită de o singură persoană. Deocamdată nu se știe nimic despre mama copiilor.

Tatăl de 58 de ani a fost arestat și refuză să coopereze cu autoritățile astfel că deocamdată nu se știe cu certitudine ce s-a întîmplat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load