Un bărbat care a cîștigat 273 milioane de dolari la loto a pierdut biletul

Un bărbat care a cîștigat 273 milioane de dolari la loto a pierdut biletul

Cînd norocul te alege, nimic nu-i stă în cale. Un bărbat de 54 de ani, din New Jersey, a cîştigat 273 de milioane de dolari la loterie.


Nu doar că a nimerit numerele cîştigătoare, dar a reuşit să-şi recupereze şi biletele pe care le uitase la magazin. Cîştigătorul a primit vestea într-un moment greu. Era divorţat, locuia cu mama lui şi îşi cauta de muncă de aproape un an de zile.


“Eram la pămînt şi acum sînt în picioare”, spune bărbatul.


Viaţa lui Mike Weirsky s-a schimbat radical cînd a decis să joace la loto. A cumpărat două bilete de la un magazin din New Jersey, însă le-a uitat pe tejghea.


Mike Weirsky, cîştigător loto: “Eram atent la telefon şi am lăsat bileţelele jos, ca să-mi bag banii în buzunar. Am făcut ceva pe telefon şi am plecat.”


A decis pe ultima sută de metri să se reîntoarcă la magazin a doua zi. Un client le găsise şi i le dăduse vînzătorului să le ţină bine pentru proprietarul de drept.


“Le-am căutat timp de trei ore acasă, nici nu m-am gîndit iniţial să mă întorc. Cînd m-am trezit vineri, mi-am spus că este doar un alt lucru pierdut. Dar m-am dus după ele oricum şi erau acolo. Am fost foarte fericit. Nu mi-a venit să cred.”, a spus Mike Weirsky, cîştigătorul la loterie.


Peste alte două zile a aflat cu stupoare că a cîştigat. I-a dat vestea mamei sale.


“I-am zis că am cîştigat 273 de milioane de dolari. Ea mi-a zis că nu mă crede, aşa că am pus biletul la loc şi ne-am uitat la televizor jumătate de oră”, a declarat Mike Weirsky.


Bărbatul le-a spus reporterilor că traversa o perioadă proastă. Divorţase anul trecut şi, fiindcă nu lucrase timp de 15 ani, nu reuşea să-şi găsească o slujbă. A fost chemat la un interviu a doua zi după ce a aflat că a cîştigat.


“Mi-am dorit mereu să ştiu cum ar fi să mă trezesc şi să mă duc unde îmi doresc, să-mi cumpăr ce îmi doresc”, a mărturisit Mike Weirsky.


Visul i se va împlini cînd va intra în posesia banilor. Norocosul spune că prima dată îşi va cumpăra camioneta la care visează de-o viaţă, apoi îşi va duce familia în vacanţă.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load