X 
Arşiţa stiri: 171
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Un bărbat prins la pescuit ilegal pe rîul Prut

22 apr. 19:00   Societate
2788 0

În aceste weekend, polițiștii de frontieră au depistat un bărbat în timp ce instala două plase de pescuit din monofilament, cu lungimea totală de 120 m, pe rîul Prut. Acesta era echipat cu o barcă gonflabilă și două vîsle.

În data de 21 aprilie, în jurul orei 21:35, în timpul misiunii de serviciu, de către patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Cuconeștii Noi a fost observat un bărbat cu barca pe apele r. Prut, aflat la o distanță de aproximativ 30 metri de la frontiera de stat.

O perioadă polițiștii de frontieră au monitorizat acțiunile bărbatului, iar la ieșirea acestuia la mal, l-au supus verificărilor de rigoare. Legitimat a fost un locuitor al s. Dumeni, r. Rîșcani, cu vîrsta de 28 de ani.

„Pentru încălcările admise în zona de frontieră, persoana a fost atrasă la răspundere contravențională, conform art.332, al. (1) CC al RM, cu aplicarea amenzii a cîte 12 u.c. În vederea stabilirii prejudiciului cauzat statului, bărbatul va fi documentați și pe linia de competență a Inspectoratului de Protecție a Mediului, care se vor expune conform normelor legale. În contextul desfășurării operațiunii de frontieră "TRITON-2024", reamintim că angajații Poliției de Frontieră participă la nivel local alături de alte insti”, spune Poliția de Frontieră.

1
0
0
3
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав