COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bărbat a umplut 15 bidoane cu bănuți. Cît a adunat

Un bărbat a umplut 15 bidoane cu bănuți. Cît a adunat

Un bărbat din Louisiana a strîns fiecare bănuț pe care l-a găsit pe stradă. Nu a risipit niciun penny, iar după 45 de ani a trăit șocul vieții lui.

Nu și-ar fi imaginat niciodată că va putea strînge o avere, doar din monede. 15 bidoane de apă, cu o capacitate de 20 de litri, pline ochi cu monede au fost duse la bancă pentru a fi schimbați.

Otha Anders a strns fiecare penny găsit pe stradă timp de 45 de ani. Deși pare un obicei ciudat, bărbatul și-a explicat decizia: „Eram convins ca agonisirea fiecarui penny pierdut sau aruncat era un stimulent din partea lui Dumnezeu, amintindu-mi sa fiu mereu recunoscator.”

Toată această aventură a devenit atît de arzătoare încît bărbatul era în stare chiar să schimbe un dolar pentru a avea mai mulți penny.

„Daca eram acasa la cineva si gaseam un penny, il luam si il pastram. Mereu spuneam ca daca este vorba de o moneda de 25 de centi, ii voi inapoia, dar daca este un penny, il voi pastra„, spune acesta.

Pentru că polița de asigurări nu îi acoperea colecția sa, bărbatul a fost nevoit să meargă la bancă. A durat 5 ore pentru a se număra întreaga sumă. Totalul a fost unul surprinzator – $5,136.14! Anders a declarant ca va cheltui toata suma pentru a-si plati un tratament stomatologic.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load