COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Rusii spun STOP alcoolului în trenuri

Rusii spun STOP alcoolului în trenuri

Ministerul Afacerilor Interne din Rusia propune interzicerea vînzării de alcool în trenuri, mai ales în cele care asigură curse pe distanţe lungi.

Presa rusă scrie miercuri despre o iniţiativă a Ministerul Afacerilor Interne cu privire la interzicerea vînzării de alcool în trenuri, mai ales în vagoanele-restaurant. Vestea este primită cu reticenţă, în condiţiile în care restricţiile legate de alcool au cauzat profunde nemulţumiri sociale în Rusia.

Mihail Gorbaciov, care a rămas în istorie ca ultimul lider sovietic, a cunoscut pe propria piele acest lucru din cauza politicii sale anti-alcool. „Rossiiskaia Gazeta“, un ziar fidel Kremlinului, apără propunerea legislativă cu date furnizate de Ministerul Afacerilor Interne.


Potrivit MAI rus, peste 8.000 de incidente au fost înregistrate anul trecut în vagoanele-restaurant pe fondul consumului de alcool.

Astfel, MAI rus consideră că legislaţia trebuie înăsprită cu interdicţii, întrucît amenzile nu sînt suficiente. Amenzile nu au făcut decît să îngroaşe lista contravenienţilor, precizează Poliţia Rusă, scrie adevarul.ro

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load