Primul apel telefonic al lui Skripal către rudele din Rusia, după otrăvire

Primul apel telefonic al lui Skripal către rudele din Rusia, după otrăvire

Ex-colonelul Direcției principale de informații, Serghei Skripal, pentru prima dată după ce a fost otrăvit în Regatul Unit, şi-a sunat rudele din Rusia.


Informaţia este difuzată de MK. La dispoziția publicației a fost pusă înregistrarea unuia dintre apeluri, transmite life.ru


- Sînt bine. Ei bine, nu eu, noi doi. Şi Yulichka la fel, spune bărbatul din înregistrare.
Comentariile lui Skripal au fost înregistrate pe robotul telefonic pe 9 mai. El și-a felicitat nepoata Victoria cu ocazia Zilei Victoriei, s-a plîns că telefonul ei a fost deconectat.


Cu toate acestea, potrivit publicației, acesta nu a fost primul apel al lui Serghei Skripal. Anterior, el a mai sunat-o deja pe Victoria după conflictul acesteia cu reprezentanții APA, sfătuind-o să atragă mai puţină atenţie asupra sa.


Este de remarcat că nepoata lui Skrypal nu are nicio îndoială că era vorba de unchiul ei cu care a vorbit.


Reamintim, potrivit investigației britanice, fostul ofițer al GRU, Serghei Skripal, și fiica sa Yulia au fost otrăviți la Salisbury pe 4 martie 2018. Londra suspectează doi cetăţeni ruși, Alexander Petrov și Ruslan Boshirov, care erau în acea zi în oraș. Conform versiunii britanice, aceștia sînt angajați ai serviciilor speciale ruse care au îndeplinit această sarcină. Moscova respinge toate acuzațiile, cerînd probe și o investigație comună.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load