COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

PLDR a numit poziția secretarul general al NATO privind Siria eronată

PLDR a numit poziția secretarul general al NATO privind Siria eronată

Partidul Liberal-Democrat din Rusia (PLDR) a numit poziția secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, privind Siria eronată și inadecvată.

Vineri, Stoltenberg a declarat că NATO condamnă tensiunile sporite în Siria. Potrivit lui, aliații "au condamnat atacurile regimului sirian cu sprijinul Rusiei în provincia Idlib", transmite Noi.md cu referire la ria.ru.

"PLDR consideră că poziția lui Jens Stoltenberg, care acuză Rusia și Siria de acțiuni ilegale în Idlib, eronată și inadecvată", se arată în comunicatul serviciului de presă al fracțiunii PLDR.

Liderul partidului, Vladimir Jirinovski, a subliniat că Rusia nu a atacat pe nimeni și se află în Siria la invitația conducerii acestei țări, iar armata siriană are tot dreptul să "stoarcă" de pe teritoriul său orice trupe străine cu sau fără ajutorul Rusiei.


"De aceea, secretarul general al NATO nu are niciun motiv să ne indice ce să facem, iar acuzațiile obraznice la adresa noastră provoacă doar sentimente negative", citează serviciul de presă declarațiile lui Jirinovski.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load