O carte ,,a ajuns” la bibliotecă după 52 de ani de la împrumut

O carte ,,a ajuns” la bibliotecă după 52 de ani de la împrumut

Un cititor “jenat” a returnat o carte la bibliotecă la 52 de ani după ce a fost împrumutată, anexînd un cec în valoare de 100 de lire sterline pentru a acoperi amenda, informează Press Association.


Managera bibliotecii din Lowestoft, Jo Wilde, a povestit că a fost extrem de “uimită” atunci cînd un exemplar al cărţii “The Metaphysical Poets” a sosit prin poştă.


Cartea era însoţită de o scrisoare tipărită, în care cititorul, extrem de stînjenit, explica că volumul rămas nereturnat a fost redescoperit în timpul unei mutări.


Potrivit lui Wilde, în scrisoarea se menţiona că exemplarul a fost împrumutat la sfîrşitul anilor ’60, în timp ce cititorul locuia alături de părinţi în Lowestoft.


Cartea - pe care fusese pusă o ştampilă indicînd că trebuia returnată în 1967 - urmează să se întoarcă în colecţia bibliotecii de unde va putea fi din nou împrumutată.


În pachet se afla şi o doua carte, însă în cazul acesteia nu s-a putut stabili dacă aparţinea bibliotecii din Lowestoft, deoarece aceasta nu avea fişă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load