COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lukașenko: Din cauza psihozei cauzată de COVID-19, alți pacienți ar fi fost lipsiți de atenție

Lukașenko: Din cauza psihozei cauzată de COVID-19, alți pacienți ar fi fost lipsiți de atenție

Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, a îndemnat locuitorii republicii spitalizați în instituțiile medicale să nu renunțe pe fundalul „psihozei coronavirusului”și să lupte pentru viața lor - atît atunci cînd sînt infectați cu COVID-19, cît și cu alte boli.

Lukașenko a adus mulțumiri medicilor care petrec zilele și nopțile în spitale, tratînd oamenii în această perioadă dificilă. El a menționat, de asemenea, că ar dori să discute cu oficialii situația din sistemul sănătății.

„În același timp, vreau să subliniez: astăzi, desigur, voi fi interesat de modul în care crește sau deja descrește la noi psihoza cu coronavirus. Dar voi fi mai interesat de situația în raport cu alte boli... Vreau să vă reamintesc încă o dată că putem jigni și umili oamenii care sînt astăzi spitalizați cu alte boli: cardiovasculare, oncologice, astm, diabet, în general, pneumonie, ca întotdeauna în această perioadă. De aceea, mă interesează un șir întreg de întrebări. Și atenționez, în special, Ministerul Sănătății, să nu uităm de acești oameni ”, a spus Președintele.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load