COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Zelenski este doar un actor, însă autorul scenariului încă nu este cunoscut

Declarație: Zelenski este doar un actor, însă autorul scenariului încă nu este cunoscut

Declarațiile președintelui Ucrainei, Vladimir Zelenski, sînt greu de evaluat, deoarece el este doar un actor care își înterpretează rolul, dar cine a scris scenariul pentru el încă nu se știe.

Această opinie a fost exprimată de către analistul militar-politic israelian Jacob Kedmi în cadrul emisiunii "Dreptul de a ști!" de pe canalul TVC comentînd declarația lui Vladimir Zelenski precum că el intenționează să reușească includerea Statelor Unite și Marii Britanii în "formatul Normandia" al negocierilor pentru rezolvarea conflictului din Donbass, transmite Noi.md.

"Zelenski a spus asta, dar eu nu știu ce crede el cu adevărat. Se știe că de specialitate el este un artist, iar calitatea principală a unui artist, capacitatea sa principală este de a intra în rol. Artistul nu scrie. Cineva scrie scenariul pentru el. Iar regizorul spune cum să înterpreteze acest rol. Cînd voebește


Zelenski – vorbește Zelenski-artistul. Dar care este scenariul, cine l-a scris pentru el și cum îl va juca?... Cînd se va cunoaște acest lucru, atunci va începe spectacolul. Dar, deocamdată, el este doar un artist", a spus analistul israelian.

"Cum și care va fi rolul lui Zelenski - vom vedea. Nu știm în ce măsură acestea sînt declarațiile lui. În ce măsură el înțelege sensul a ceea ce a spus. Trecerea de pe scenă pe fotoliul președintelui a avut loc foarte repede și nu toată lumea înțelege totul la timp, unde a nimerit și care este sensul cuvintele sale", a subliniat Jakob Kedmi.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load