Cum joacă preoții din Rusia curling?

Cum joacă preoții din Rusia curling?

Mai mulți preoți s-au înarmat cu mături, folosite în mod normal la curățenie, pentru a-și arăta calitățile de jucători de curling.


Scenele inedite au fost surprinse în cadrul unui eveniment organizat în Rusia pentru a sărbători venirea primăverii. În imaginile făcute publice de administrația regiunii ruse Tula se văd mai mulți clerici care lansează pe gheață pietrele ceramice de curling. În locul periilor speciale pentru acest sport, preoții au folosit mături obișnuite. 
 În imaginile făcute publice de administrația regiunii ruse Tula se văd mai mulți clerici care lansează pe gheață pietrele ceramice de curling. În locul periilor speciale pentru acest sport, preoții au folosit mături obișnuite.


Potrivit The Moscow Times, elevi de la școlile districtului Uzlovsky, situat la 200 de kilometri sud de Moscova, s-au întrecut la biathlon, bob și „baschet de iarnă”, au precizat oficialii administrației ruse. „Atît fanii, cît și participanții au fost încîntați de curling, unde piatra a fost pusă în mișcare pe gheață cu ajutorul măturilor”. 
 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load