TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum au fost întîmpinați indonezienii care s-au întors acasă din Wuhan (VIDEO)

Cum au fost întîmpinați indonezienii care s-au întors acasă din Wuhan (VIDEO)

Țările care au cetățeni în China încearcă să-i repatrieze, însă odată ajunși acasă, oamenii trebuie să treacă prin filtre stricte și să stea în carantină 14 zile, chiar dacă au fost declarați clinic sănătoși.

Echipe în costume de protecție, intrînd în aeronava cu care au fost repatriați indonezienii Ce se întîmplă, mai exact, cu ei după ce avionul care îi repatriază aterizează? Pasagerilor li se face instructajul înainte să coboare din aeronavă.


Imagini cu cetățeni indonezieni preluați de medici și de forțele armate – oameni costume de protecție – încă din avion au apărut azi în presa internațională.

Aceștia au aterizat pe aeroportul Hang Nadim din Batam, Insulele Riau, duminică, 2 februarie, venind din chiar epicentrul epidemiei de coronavirus, Wuhan, China. Pasagerii, stropiți cu soluție antiseptică la coborîrea din avion Conform Business Insider, după ce li s-a făcut un scurt instructaj, celor 243 de pasageri li s-a permis evacuarea, iar la scara avionului sau fost așteptați de alți medici, care au pulverizat pe ei substanțe despre care oficialii indonezieni au declarat că ar fi ”antiseptice”.

După evacuarea pasagerilor, echipele au dezinfectat aeronava După aceste operațiuni, toți pasagerii, fără excepție, au fost urcați în autobuze și transportați la baza militară din Arhipelagul Natuna, unde vor sta izolați următoarele două săptămîni.

Ministrul Afacerilor Externe din Indonezia a declarat că toți cetățenii indonezieni repatriați au fost testați înainte de îmbarcarea în avionul care i-a dus acasă și au ieșit negativ la coronavirus. Din motive de siguranță națională, s-a decis să fie băgați totuși în carantină.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load