TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cine va cîștiga alegerile din Ucraina, potrivit lui Lukașenko

Cine va cîștiga alegerile din Ucraina, potrivit lui Lukașenko

Președintele Belarusului Alexander Lukashenko crede că actualul șef de stat, Petro Poroșenko, va cîștiga în al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina.

El a declarat acest lucru într-un interviu acordat agenției de știri Anadolu, extrase din care au fost publicate pe site-ul președintelui Belarusului.

"Cum se va sfîrți al doilea tur, nimeni nu va îndrăzni să prezică. Sînt însă înclinat să cred că Poroșenko va cîștiga aceste alegeri prezidențiale", crede Lukașenko.


El a adăugat că nu se va angaja în analize și să-l compară pe Poroșenko cu Vladimir Zelensky, care a cîștigat mai multe voturi în primul tur.

"Pe unul îl cunosc foarte bine. Pe al doilea l-am văzut numai în filme, nu-l cunosc ca pe un politician", a explicat el.

Reamintim, la data de 1 martie, Lukașenko a anunțat deja că Poroșenko va cîștiga alegerile prezidențiale. Potrivit lui, cei care, în primul tur de scrutin au votat pentru Zelensky, probabil deja pentru el și vor vota al al doilea tur, iar cei care au votat pentur alți candidați își vor da voturile lor pentru Poroșenko.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load