COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cercetătorii ar fi găsit medicamentul care distruge coronavirusul în 48 de ore

Cercetătorii ar fi găsit medicamentul care distruge coronavirusul în 48 de ore

Oamenii de știință fac progrese majore în lupta cu COVID-19.

Cercetători din Israel, Australia, America, Germania sau China au anunțat că sunt aproape de găsirea unui vaccin împotrivă bolii. Și tratamentele dezvoltate de medici sunt tot mai eficiente, scrie sport.ro.

Australienii susțin că Ivermectin, un medicament folosit contra Febrei Dengue sau a virusului Zika reușește să anihileze coronavirusul în doar 48 de ore!


În testele făcute de Biomedicine Discovery Institute (BDI) de la Universitatea din Monash (Melbourne), antiparazitarul Ivermectin, disponibil în țoață lumea și validat de Agenția Americana a Medicamentelor (FDA), și-a dovedit eficienta împotrivă coronavirusului.

"Am descoperit că inclusiv o singura administrare poate elimina tot ARN-ul viral în 48 de ore și, în plus, am observat o reducere seminficativa în 24 de ore", au explicat cercetătorii australieni, citați de Europa PRess.

"Acum trebuie să determinam dacă doza maximă care poate fi administrată unui om este eficientă, acesta e următorul pas pe care-l vom face", au adăugat oamenii de știință.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load