COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Anunț important pentru concurenții Eurovisionului din acest an

Anunț important pentru concurenții Eurovisionului din acest an

Artiştii care ar fi trebuit să participe la Concursul Eurovision 2020, programat să se desfăşoare în luna mai în Olanda, dar anulat din cauza pandemiei cauzate de noul coronavirus, vor putea lua parte la ediţia de anul viitor, dar cu melodii noi, au decis organizatorii, potrivit DPA, citat de AGERPRES.ro.

European Broadcasting Union (EBU), organizatorul Eurovision, care a anulat concursul televizat din Rotterdam pe fondul pandemiei de coronavirus, a precizat vineri seară că va fi la alegerea ţărilor participante dacă trimit repezentanţii de anul acesta sau alţi reprezentanţi.

EBU, o alianţă a companiilor mass-media publice cu sediul la Geneva, a subliniat totodată că „melodiile de anul acesta nu vor fi eligibile pentru a participa la competiţia din 2021”.Potrivit reprezentanţilor săi, EBU a fost copleşită de reacţiile admiratorilor care aşteptau cu nerăbdare ediţia din Rotterdam. Alianţa analizează alte modalităţi de a „reuni şi oferi divertisment publicului din Europa în acest vremuri dificile”, scrie sursa citată.


ANatalia Gordienco urma să fie interpreta care trebuia să urce, în luna mai, pe scena de la Rotterdam. Gordienco a cîștigat etapa națională a concursului fiind atît preferata juriului, cît și a telespectatorilor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load