Șefa Oficiului BERD a avut o întrevedere cu ministrul Economiei și Infrastructurii

Șefa Oficiului BERD a avut o întrevedere cu ministrul Economiei și Infrastructurii

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a avut o întrevedere cu Angela Sax, șefa Oficiului Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în Republica Moldova.


Ministrul Economiei și reprezentanta BERD au discutat despre mai multe subiecte, inclusiv despre dezvoltarea unei infrastructuri calitative și moderne, îmbunătățirea securității energetice, a mediului de afaceri. 


Potrivit unui comunicat al ministerului, Angela Sax l-a felicitat pe Vadim Brînzan cu învestirea sa în funcția de ministru al Economiei și Infrastructurii, menționând că BERD dorește și în continuare să aibă un impact real în dezvoltarea Republicii Moldova.


La rândul său, ministrul Vadim Brînzan și-a exprimat gratitudinea pentru suportul acordat de BERD de-a lungul anilor, declarând că expertiza și sprijinul partenerilor internaționali este extrem de important pentru Moldova.


În portofoliul proiectelor susținute de BERD în Republica Moldova, cele mai multe resurse financiare s-au alocat dezvoltării infrastructurii – peste 60% și sectorului energetic – aproximativ 20%.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load