COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Problemele businessului mic și mijlociu, dar și a patentarilor, discutate la Președinție

Problemele businessului mic și mijlociu, dar și a patentarilor, discutate la Președinție

Președintele țării, Igor Dodon, a organizat o nouă întrevedere cu conducătorii asociațiilor care reprezintă diverse sectoare ale economiei. În cadrul discuției de astăzi au fost abordate problemele businessului mic și mijlociu, precum și cele ale deținătorilor de patente.

„Am menționat faptul că după anularea stării de urgență, pe data de 15 mai, măsurile restrictive nu vor fi anulate definitiv, pentru a nu admite o nouă creștere a numărului de persoane infectate cu COVID-19. În legătură cu aceasta, problemele cu care se confruntă businessul mic și mijlociu vor rămîne pe agendă, la fel ca și pentru alte sectoare ale economiei.

Cu toate acestea, interlocutorii mei au menționat că, pe lîngă influența nemijlocită a crizei provocate de pandemie, zeci de mii de persoane implicate în acest domeniu de activitate se confruntă în continuare cu anumite presiuni administrative și o concurență neloială din partea businessului mare – în primul rînd, a marilor rețele comerciale.


În cadrul discuției, i-am asigurat pe cei prezenți de faptul că conducerea de vîrf a țării depune eforturi maxime pentru a susține agenții economici și populația în condițiile de criză, din care motiv toate problemele expuse vor fi examinate și, în baza lor, propuse soluții”, a anunțat președintele.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load