La Kiev va avea loc Expoziția „Moldova prezintă”

La Kiev va avea loc Expoziția „Moldova prezintă”

În primăvara acestui an, la Kiev va avea loc Expoziția „Moldova prezintă”, o proiectare a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”.


O înțelegere în această privință au stabilit Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, la întrevederea sa cu Nicolai Zasulski, preşedintele CCI de la Kiev, care a venit în țara noastră pentru a participa la Expoziția națională „Fabricat în Moldova” 2018  și la Forumul de Afaceri de la Cahul, relatează NOI.md.


Potrivit unui comunicat al CCI a Moldovei, în cadrul întîlnirii, cei doi omologi au discutat despre importanța organizării evenimentelor de promovare a mediului de afaceri și stabilirea unor noi contacte de colaborare.


Sergiu Harea i-a mulțumit pentru susținere președintelui ucrainean, menţionînd necesitatea ca bunele relaţii dintre Ucraina şi Republica Moldova să fie confirmate prin cît mai multe realizări în domeniul cooperării bilaterale.


La rîndul său, Nicolai Zasulski a mulţumit pentru întîlnirea călduroasă de care se bucură la Chişinău și a apreciat buna organizare a expozițiilor și forumurilor economice.


Ei au subliniat că relațiile bune dintre Moldova și Ucraina trebuie confirmate și prin cît mai multe realizări în domeniul cooperării economice bilaterale.


La finele întrevederii, cei doi președinți ai CCI, au stabilit ca în primăvara acestui an să organizeze la Kiev, Ucraina, Expoziția „Moldova prezintă”, un analog al Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”.


 


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load