TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La Chișinău va avea loc Forumul regiunilor din Rusia și Moldova

La Chișinău va avea loc Forumul regiunilor din Rusia și Moldova

În perioada 13-15 mai 2020, la Chișinău se va desfășura Forumul regiunilor din Rusia și Moldova, transmite Noi.md.

Despre aceasta s-a vorbit în cadrul primei ședințe a grupului de lucru pentru organizarea și desfășurarea acestui eveniment la Chișinău, prezidată de președintele țării, Igor Dodon. Se planifică ca evenimentul să aibă loc în perioada 13-15 mai 2020, cu genericul „Direcțiile prioritare de dezvoltare a cooperării regionale dintre Republica Moldova și Federația Rusă”.


Șeful statului e menționat că la Forum se preconizează participarea Valentinei Matvienko, Președintele Consiliului Federației al Federației Ruse.

Cei prezenţi la întrevedere au discutat mai multe chestiuni organizatorice, au stabilit o listă a direcțiilor prioritare de activitate și au desemnat persoanele responsabile pentru fiecare dintre acestea.

Şeful statului şi-a exprimat convingerea că Forumul regiunilor se va desfășura cu succes, la fel cum a fost și în cazul celor două Forumuri economice moldo-ruse, va impulsiona cooperarea dintre regiunile din țările noastre, precum și va contribui la realizarea mult mai eficientă a înțelegerilor la care s-a ajuns în cadrul ședinței Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborarea comercial-economică, care a avut loc în luna septembrie 2019.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri