Eurovision stiri: 491
Transnistria stiri: 1303

La Chișinău va avea loc Forumul regiunilor din Rusia și Moldova

6 feb. 2020,, 12:30   Economie
3316 3

În perioada 13-15 mai 2020, la Chișinău se va desfășura Forumul regiunilor din Rusia și Moldova, transmite Noi.md.

Despre aceasta s-a vorbit în cadrul primei ședințe a grupului de lucru pentru organizarea și desfășurarea acestui eveniment la Chișinău, prezidată de președintele țării, Igor Dodon. Se planifică ca evenimentul să aibă loc în perioada 13-15 mai 2020, cu genericul „Direcțiile prioritare de dezvoltare a cooperării regionale dintre Republica Moldova și Federația Rusă”.

Șeful statului e menționat că la Forum se preconizează participarea Valentinei Matvienko, Președintele Consiliului Federației al Federației Ruse.

Cei prezenţi la întrevedere au discutat mai multe chestiuni organizatorice, au stabilit o listă a direcțiilor prioritare de activitate și au desemnat persoanele responsabile pentru fiecare dintre acestea.

Şeful statului şi-a exprimat convingerea că Forumul regiunilor se va desfășura cu succes, la fel cum a fost și în cazul celor două Forumuri economice moldo-ruse, va impulsiona cooperarea dintre regiunile din țările noastre, precum și va contribui la realizarea mult mai eficientă a înțelegerilor la care s-a ajuns în cadrul ședinței Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborarea comercial-economică, care a avut loc în luna septembrie 2019.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?