COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Companiile rusești vor să livreze în Moldova ouă de prepeliță

Companiile rusești vor să livreze în Moldova ouă de prepeliță

Companiile rusești din regiunea Yaroslavli vor să furnizeze în Moldova ouă de prepeliță, carne, produse agricole organice și alte bunuri, transmite Noi.md.

Potrivit presei ruse, acest lucru a fost discutat în cadrul ”mesei rotunde” la Ambasada Moldovei în Rusia, la care zece întreprinderi din Iaroslavli și-au prezentat produsele. La eveniment a participat și ambasadorul Moldovei în Federația Rusă, Andrei Neguța.

Potrivit lui Valery Holodov, vicepremierul regiunii Yaroslavli, întreprinderile din regiune deja își livrează produsele pe piața moldovenească și sînt interesate de continuarea și extinderea cooperării.

„În afară de acesta, noi propunem noi domenii de interacțiune. Acestea includ livrările de ouă și carne de prepeliță, produse agricole organice, materiale de ambalare, containere pentru creșterea plantelor și răsaduri, îngrășăminte și aditive furajere, precum și soluții dezinfectante”, a spus el.


La rîndul său, și Republica Moldova este pregătită să exporte fructe, conserve de legume și băuturi alcoolice în regiunea Yaroslavli.

Este planificat ca în octombrie, la expoziția rusă agroalimentară ”Toamna de aur”, părțile să susțină o prezentare comună, unde vor fi prezentate vinurile vestite din Moldova și cele mai bune brînzeturi din Yaroslavli.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load