Sărbătoarea în moșie - Sciastlivoe - cu prietenii noștri din Ucraina

Sărbătoarea în moșie - Sciastlivoe - cu prietenii noștri din Ucraina

În Moldova a venit primăvara, iar odată cu trezirea naturii, locuitorii așezării ecoligice moldovenești "Sciastlivoe " au vrut să organizeze o sărbătoare.


Și nu o simplă sărbătoare, ci una care simte reînnoirea pămîntului, aoamenilor primăvara. Nu este un secret că mulți dintre acești oameni trăiesc astăzi în Moșiile sale de familie.


Trăind pe pămînt, oamenii formează o atitudine bună față de oameni. Acest lucru se întîmplă cu fiecare persoană care începe să trăiască pe pămînt. Și dacă mulți trăiesc pe propriul lor pămînt, cum ar fi în așezările ecologice ale Moișei de Familie, atunci dragostea lor de a interacționa cu pămîntul lor pe bucățica lor, de mărimea unui hectar, numită Moișe de Familie, se extinde cu mult peste hotarele sale. Și de această dată ea a fost realizată sub forma unui festival a ușilor deschise în primăvară la "Sciastlivoe".


Oaspeții și participanții a sărbătoarea de primăvară au fost barzii care au venit la noi din Ucraina au devenit. Aceștia sînt vecinii noștri din așezarea ecologică ucraineană "Kupelia", celebrii barzi din "Caravana barzilor solari" - Alexandr Zotov și Vladimir Todoseiciuc.


Mai mult: ecology.md


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load