Poate vindeca un labirint?

Poate vindeca un labirint?

Labirintul a apărut încă în antichitate. În labirint este imposibil să te pierzi, deoarece există o singură cale de ieșire.


 


Ideea de a folosi labirintul pentru alt scop a apărut cu aproximativ un deceniu în urmă și la început a fost apreciată doar ca un nou moft, dar treptat interesul a crescut, scrie livescience.com.În întreaga lume, mii de labirinturi sînt situate în parcuri, biserici, grădini  și școli. Aceste labirinturi sînt foarte interesante și intrigante, dar pot ele să vindece persoana bolnavă, așa cum pretind unii?Unii oameni care promovează această idee, susțin că labirintul are puteri mistice de vindecare. De exemplu, proiectul Labirintul Carbondale, realizat în anul 2000, în statul Illinois, recomandă labirintul său oamenilor cu traume ale capului sau cu probleme în procesul de învățare.Labirintul, potrivit creatorilot, poate ajuta la integrarea senzorială. Unele centre medicale americane și europene practică, de asemenea, utilizarea de labirinturi. În Statele Unite, un labirint a fost cretat la Pacific Medical Center din San Francisco.


Din păcate, în timp ce labirintul poate avea un efect relaxant, nu există nici o dovadă că acesta ar avea careva proprietăți curative.


Spitalele și centrele medicale utilizează labirinturile pentru a relaxa și elibera de stres persoanele cu cancer și alți pacienți.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load