COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

De ce e bine să bem apă caldă cu zahăr brun pe stomacul gol

De ce e bine să bem apă caldă cu zahăr brun pe stomacul gol

Apa caldă și zahărul brun nu ajută doar la digestie, sînt niște aliați de nădejde și în lupta cu kilogramele în plus.

Te-ai putea întreba cum e posibil ca zahărul să te ajute să slăbești. De fapt, apa caldă cu zahăr brun, consumat dimineața pe stomacul gol este rutina zilnică ce ajută asiaticele să-și păstreze silueta. Apa caldă consumată pe nemîncate stimulează metabolisumul.

Dar cînd adăugați zahăr brun în ea, nu numai că apa devine mai dulce, dar, de asemenea, aduce multe beneficii sănătății. Îmbunătățește digestia, previne aciditatea și constipația și, de asemenea, ajută la secreția corectă a sucurilor gastrice, deci, reducînd șansele de îngrășare. Încă nu sînteți convinși?

Conform Ayurveda, apa caldă și zahărul brunt funcționează ca un medicament. Acesta grăbește procesul de digestie și, de asemenea, ajută la tratarea eventualelor afecțiuni renale. În afară de aceasta, zahărul brun este, de asemenea, bogat în potasiu, magneziu, vitamine B1, B6 și C. Are o cantitate bună de fibre și ajută la eliminarea toxinelor din organism. Zahărul brun, în combinație cu apă caldă, ajută de asemenea la detoxifierea organismului. Dar cel mai important, nu este o sursă de calorii goale. Nu doar că ajută la slăbit, dar ajută și la creșterea imunității și combate stresul oxidativ.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load