COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Șoferita ”criminală” de la Buiucani, condamnată pentru viteza prea mare (DOC)

Șoferita ”criminală” de la Buiucani, condamnată pentru viteza prea mare (DOC)

Bloggerul Eugen Luchianiuc a dezvăluit identitatea șoferiței care ar fi provocat accidentul de astăzi din sectorul Buiucani al Capitalei.

Șoferița care conducea automobilul de model Porsche Cayenne, se numește Svetlana, are 34 de ani și este din Chișinău, transmite Știri.md cu referire la telegraph.md.

Conform declarațiilor făcute de Luchianiuc, șoferița nu ar fi la prima abatere, fiind adesea văzută cum zbura pe străzile din capitală, dar ar fi protejată de oameni din poliție.


„Șoferița este cunoscută polițiștilor pentru că zbura foarte des noaptea cu 180 km/h și are cîteva dosare penale pentru că a condus în stare de ebrietate.”, a declarat Luchianiuc.

Amintim că astăzi în jurul orei 14:00 la interescția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu s-a produs un grav accident rutier.

Conform martorilor, automobilul de model Porsche Cayenne se deplasa cu viteza de 120 km/h și s-a izbit de un troleibuz de linie.

De asemenea, după coliziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor.

Știri.mdamintește că accidentul s-a produs astăzi, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu.

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

Sursa video: fb.com/EugenLuchianiuc

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri