Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

O stradă dintr-un sector al capitalei a fost abandonată timp de doi ani

21 apr. 16:00   Capitala
2088 0

O mulțime de gropi și pietriș în loc de asfalt. Este tabloul unei străzi din sectorul Buiucani al capitalei.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că în urmă cu doi ani aici s-a amenajat o parcare, dar drumul de acces a fost lăsat de izbeliște. Atunci cînd plouă, șoferii nici nu văd „craterele” din carosabil din cauza băltoacelor enorme care acoperă așa-zisul drum. De partea cealaltă, responsabilii de la primărie spun că strada urmează a fi reparată în lunile următoare, transmite jurnal.

Pe strada Piața Unirii Principatelor se circulă cu dificultate. Și nu de azi sau de ieri, ci de aproape doi ani încoace, de cînd aici a apărut o parcare, iar drumul de acces a fost lăsat în voia sorții.

Locatarii din zonă spun că drumul era deteriorat și înainte de a fi amenajată parcarea, însă după apariția ei, situația s-a agravat, în special pentru mamele care-și duc copiii în cărucioare.

Șoferii care circulă pe aici spun că gropile le fac mari bătăi de cap, în special cînd ploaia le transformă în băltoace.


Șeful Direcției generale mobilitate urbană a Primăriei Chișinău, Vitalie Mihalache, ne-a spus că drumul de acces ar urma să fie reparat pe parcursul acestui an.

0
0
0
3
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?