TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Scuarul din strada Kiev va fi renovat

Scuarul din strada Kiev va fi renovat

Consiliul municipal Chișinău a aprobat în ședința de miercuri aprobarea încheierii Acordului de cooperare dintre Pretura sectorului Buiucani și Primăria sectorului 6, municipiul București, precum și acceptarea finanțării din partea Primăriei municipiului Arad (România), pentru contribuție aferentă la realizarea Proiectului privind renovarea scuarului din strada Kiev, 1.

Potrivit Preturii sectorului Buiucani, încheierea Acordului de cooperare cu Primăria sectorului 6 a municipiului București va deschide noi posibilități pentru raporturile de colaborare pe domenii de interes reciproc, promovarea schimbului de experiență, implementarea de proiecte în plan economic și social, îndreptate în beneficiul comunităților din cele 2 entități publice, transmite NOI.md cu referire la realitatea.md.

De cealaltă parte, acceptarea finanțării din partea Primăriei municipiului Arad (România) pentru lucrările de reabilitare a scuarului din strada Kiev, 1 presupune o contribuția de 100 mii Euro, pentru realizarea unui proiect orientat spre îmbunătățirea calității vieții urbane prin amenajarea scuarului din str. Kiev, 1.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load