Scandalul autobuzelor ia amploare: Chirtoacă, amenințat cu judecata

Scandalul autobuzelor ia amploare: Chirtoacă, amenințat cu judecata

Compania turcă „Unipay Danismanlik Yazilim Teknolojileri LTD” respinge acuzațiile aduse de fostul primar Dorin Chirtoacă cu privire la calitatea autobuzelor ISUZU, ce urmează a fi cumpărate de Primărie.


Potrivit companiei, contrar afirmațiilor făcute de Dorin Chirtoacă, autobuzele sînt noi și în perfectă stare de funcționare.


„Un asemenea atac este total reprobabil și fără precedent. Considerăm că perioada electorală nu este o scuză pentru astfel de atacuri, care afectează imaginea companiei noastre. Reafirmăm că autobuzele destinate Primăriei Municipiului Chișinău sînt noi și în perfectă stare de funcționare, iar prețul pe care primăria îl va plăti este unul bun, sub prețul cu care astfel de autobuze sînt vîndute în regiunea noastră geografică”, se arată într-un comunicat al companiei turce.


Compania a anunțat că îl va acționa în judecată pe fostul primar al capitalei, întrucît acestea și-a permis să facă declarații false. Totodată, agentul economic va cere în instanță plata unui prejudiciu echivalent cu valoarea unui autobuz.


„După plata acestui prejudiciu ne angajăm să donăm Capitalei Republicii Moldova un nou autobuz”, se mai arată în declarația companiei.


Dorin Chirtoacă a declarat recent că Primăria Chișinău a plătit un preț dublu pentru niște autobuze neconforme care au fost înecate în Turcia, în timpul unor inundații. 


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load