COVID-19 în MOLDOVA

S-a aflat unde vor fi organizate iarmaroacele școlare

S-a aflat unde vor fi organizate iarmaroacele școlare

Pretorii din municipiul Chișinău au anunțat la ședința on-line a serviciilor municipalității locațiile iarmaroacelor școlare care vor fi deschise în fiecare sector.

Potrivit unei dispoziții a primarului general, în perioada 25 august - 6 septembrie, fiecare sector al Capitalei urmează să găzduiască un tîrg școlar. Locațiile, stabilite de pretori, au fost anunțate la ședința săptămînală a serviciilor primăriei, transmite Moldpres.

Astfel, în sectorul Botanica, iarmarocul va fi amplasat la intersecția bulevardului Traian și străzii Independenței.


În sectorul Centru, rechizitele școlare vor fi găsite pe str. Academiei și la intersecția străzilor Cantemir și Ismail.

Administrația sectorului Rîșcani își propune să organizeze tîrgul școlăresc la intersecția străzilor Kiev și Alecu Russo. La necesitate, poate fi amplasat un iarmaroc și pe str. Andrei Doga. La Buiucani, iarmarocul se va desfășura în parcarea centrului comercial Zity Mall.

Pretura sectorului Ciocana a ales ca locație pentru cumpărăturile de la începerea anului școlar zona de la intersecția străzilor Alecu Russo și Mircea cel Bătrîn.

Autoritățile municipale au anunțat că instituțiile de învățămînt din subordine vor publica, pînă la data de 20 august, modelul de învățămînt după care școlile și liceele din Chișinău își vor desfășura activitatea.

Potrivit datelor prezentate de autorități, în municipiul Chișinău activează 148 de instituții de învățămînt public școlar primar și secundar în care învață 90.798 de elevi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load