Puterea stiri: 7443
Criza energetică stiri: 1170

În toate sectoarele capitalei vor fi organizate iarmaroace școlare

21 aug. 2021,, 13:00   Societate
1618 2

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 23 august - 5 septembrie, a.c., în sectoarele capitalei vor fi organizate iarmaroace școlărești.

La tîrgurile de profil, locuitorii municipiului vor avea posibilitatea de a achiziționa rechizite școlare, vestimentație, ghiozdane și alte mărfuri pentru elevi.

Lista adreselor iarmaroacelor școlare din sectoare:

s. Botanica: Parcul „Valea Trandafirilor";

s. Centru: str. Mitropolit Varlaam, 56, str. Ismail, intersecție cu bd. D. Cantemir;


s. Ciocana: str. Alecu Russo,61-63;

s. Rîșcani: str. M. Costin, 13/1, str. Bogdan Voievod, 1/1, str. Bogdan Voievod intersecție cu str. Kiev, Calea Orheiului, 105 -105/1, str. Bulgară, str. Alexandru cel Bun și str. Cojocarilor.

De asemenea, iarmaroace școlare sînt organizate în zilele de sîmbătă și duminică (21-22 august 2021) între orele 10:00-20:00, pe Calea Ieșilor, 8 (parcarea Zity Mall) și pe strada pietonală Eugen Doga

În context, Primarul General, Ion Ceban, a solicitat preturilor de sector să asigure, în mod obligatoriu, condiții pentru comercializarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspîndirii virusului COVID-19 și a îndemnat cetățenii să nu se îmbulzească și să evite aglomerația la tarabe, iar dacă va fi necesar, tîrgurile tematice vor fi prelungite pe parcursul lunii septembrie.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав