TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ion Ceban: Nu vă voi dezamăgi și voi fi primarul tuturor!

Ion Ceban: Nu vă voi dezamăgi și voi fi primarul tuturor!

Noul primar general ales al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat că de acum încolo va fi primarul capitalei pentru toți.


El a mulțumit încă o dată locuitorilor din Chișinău pentru încrederea acordată lui și echipei sale, dînd asigurări că nu-i va dezamăgi, iar programul pentru capitală va fi realizat punct cu punct.


Ion Ceban a declarat în cadrul unei conferințe de presă că, așa cum a promis mai devreme, își suspendă calitatea de membru al PSRM pe durata deținerii mandatului de primar general al Chișinăului.


El a reiterat propunerea către Blocul ACUM, pe care a făcut-o după primul tur de scrutin de creare a unei majorități în Consiliul Municipal.


”Fracțiunea PSRM are 22 de mandate şi Blocul ACUM 19. Trebuie să ne așezăm la masa de negocieri şi să formăm o majoritate în CMC ca să putem lucra eficient în continuare. La fel rămîne în vigoare propunerea de a fi înaintați 2 pretori de sector și 2 viceprimari din partea blocului ACUM. Intenționez să vin cu propunerea modificării legislației ca să avem președintele Consiliului Municipal Chișinău pe bază permanentă”, a declarat primarul general nou ales al municipiului Chișinău.


El a menționat că problemele orașului trebuie rezolvate aici şi acum. Nu este timp de așteptat.
Ion Ceban a făcut apel către toți consilierii să participe la formarea unei coaliții pentru Chișinău și chișinăuieni, pentru a moderniza împreună Chișinăul.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load