COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ion Ceban: Noi avem o echipă minunată

Ion Ceban: Noi avem o echipă minunată

Partidul Socialiștilor din Moldova are o echipă minunată în Chișinău și cel mai bun program.

Despre acest lucru a declarat într-un interviu pentru portalul Noi.md candidatul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău din Partidul Socialiștilor, Ion Ceban.

”Nu pur și simplu bună – avem o echipă minunată! Oameni foarte experimentaţi. Chiar şi cei mai tineri dintre noi au o experienţă de minim 6-8 ani de lucru în diverse funcţii, în diverse profesii. Este prezent întregul spectru de direcţii, ceea cu ce nu se pot lăuda alte echipe din ţară”, a menționat Ion Ceban.


”Vă spun cinstit: nu avem concurenţi în alte localităţi. Avem oameni care se pricep în cultură, economie, educaţie, sănătate, arhitectură, gospodăria locativ-comunală, energetică, transport şi construcţia drumurilor. Arătaţi-mi o altă echipă de acest fel! De ce azi toată lumea recunoaşte că noi avem cel mai bun program? Pentru că nu l-am elaborat eu singur, au făcut-o specialiştii, fiecare în domeniul său. Şi dacă noi facem ceva, trebuie să ne adresăm în primul rînd lor, dar nu să descriem nişte istorii fantastice”, a menționat candidatul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău al PSRM.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load