COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În contul de donații al primăriei capitalei s-au adunat peste 600 mii de lei

În contul de donații al primăriei capitalei s-au adunat peste 600 mii de lei

Într-un live pe pagina sa de facebook, primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că pînă astăzi în condrul bancar deschis pentru donații s-au adunat pînă în acest moment peste 600 mii de lei.

”Pe contul bancar deschis de primărie municipiului Chișinău, au fost acumulați peste 600 de mii de lei. Din acești bani vor fi procurate măști, mănuși, dezinfectanți, echipamente pentru protecție, ajutoare materiale. Vom face public toate cheltuielile. Mulțumesc tuturor pentru implicare”, a spus primarul.

Totodată acest a mulțumit locuitorilor capitalei, dar și agenților economici care au donat din puținul care îl au.


”Stimați cetățeni, dragi locuitori ai municipiului Chișinău. Vă salut pe fiecare în parte cu un respect profund și cu același îndemn: de a respecta toate recomandările specialiștilor și autorităților. Vin cu un mare mulțumesc și mă închin în fața medicilor care luptă pentru viața și sănătatea fiecărui pacient. Le mulțumesc muncitorilor din toate direcțiile responsabile care ies la lucru, indiferent de circumstanțele actuale de criză. Sînt surprins de atitudine acelor persoane cu suflet mare, care în această perioadă de loc ușoară pentru noi, ne dau o mînă de ajutor. Mă refer la agenții economici, persoanele fizice și juridice care s-au mobilizat, au reacționat prompt și au venit să ne ajute cu surse financiare dar și materiale”, a spus primarul.

Reamintim că rechizitele pentru efectuarea donațiilor sînt: Beneficiar: MF - TR Centru - Chișinău Primăria mun. Chișinău; Codul IBAN: D88TRPDAK144114B07229AC; Codul fiscal: 1007601009484; Prestatorul beneficiar: Ministerul Finanțelor - Trezoreria de Stat.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load