COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban cere ca medicilor să le fie asigurat transportul

Ceban cere ca medicilor să le fie asigurat transportul

În prezent, se căută soluții pentru rezolvarea problemei asigurării transportului angajaților instituțiilor medicale municipale în condițiile restricționării activității transportului public din Chișinău.

Despre aceasta s-a discutat azi, 23 martie, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale. Șeful interimar al Direcției generale de trasport public și căi de comunicații, Lilian Copaci, a comunicat primarului general al capitalei că se negociază cu Patronatul taxiului: Ion Ceban l-a rugat ca pînă la sfîrșitul zilei să examineze opțiunile de soluționare a problemei și să raporteze, relatează NOI.md cu referire la actualitati.md.

- Noi examinăm și atragem mijloacele de transport utilizate pentru prestarea serviciilor la domiciliu și angajarea microbuzelor de rută, care acum nu funcționează la Chișinău. Este examinată și varianta transferului de pe linia mai multor autobuze, menționează primarul general.


Copaci a menționat că pot fi alocate fiecărui spital municipal cîteva unități de transport, pe care le vor putea utiliza în funcție de necesitățile lor.
De asemenea, el a relatat că la solicitarea unor astfel de întreprinderi strategice, precum Franzeluța și JLC, s-au mărit orele de lucru a rutelor de autobuz nr.23.

De asemenea reamintim, că de astăzi transportul public funcționează conform programului special de la 5.30 pînă la 10.00 și de la 16.00 pînă la 20.00. În afara acestor ore, troleibuzele și autobuzele nu circulă pe linie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load